viernes, 3 de julio de 2009

Ricard y Ana ganadores del premio Vinaros News

Ricard y Ana de Càlig disfrutaron del premio especial de Vinaròs News: una noche especial en Rustic Art, visita a la Destilería Segarra con degustación y comida a la carta en el restaurante Casa Roque.
Art Rustic

4 comentarios:

Unknown dijo...

Enhorabuena y a ver si yo puedo ser el proximo afortunado.....je,je, es broma.

Odette - Art Rustic dijo...

¿Porqué no?. Entra en http://news.vinaros.net i suscríbete, es gratis. Este boletín se recibe regularmente, te mantendrá informado de lo que acontece en la zona. Puedes hacer alguna consulta o escribir tu opinión sobre algo, de ese modo, entrarás en sus sorteos. Este gran premio fue en ocasión del XII aniversario del boletín.

destilator dijo...

Y aunque no publicamos todas las imágenes del evento, divulgamos la noticia.
Salu2 y A10, Julián.

Odette - Art Rustic dijo...

Copio y pego comentario de Ricard y Ana sobre el premio publicado en Vinaròs News.

Ricard i Ana

Ricard i Ana, de Càlig, van gaudir del premi del 12é aniversari de Vinaròs.news

Dimarts dia 30 de maig vam poder passar una fantàstica nit a la casa rural Rustic Art. Aquesta és una casa situada al barri d’Anroig, al costat de Xert. Odette és la propietària, va rebre’ns molt amablement i va mostrar-nos la cuidada composició de cadascuna de les dependències d’aquesta encisadora casa rural.

Acte seguit de la presentació a la casa, ens vam desplaçar fins a Xert, on vam realitzar una degustació de licors: conyac, rom, aiguardent, ginebra... a la reconeguda destil·leria de Julián Segarra. Ens havien comentat que la degustació, exposició i comentaris de Julián (pare i fill) podia durar una hora, més o menys. Però el tracte va ser tan formidable que vam escoltar les paraules certes dels mestres destil·ladors Segarra durant dos hores i mitja, mentre degustàvem els licors, com si haguéssem passat només mitja hora, per la confortabilitat en el tracte a l’hora de compartir la llarga experiència de més de cent cinquanta anys de dinastia de la família Segarra. A la nit, ens vam acomodar a la casa rural Rustic Art, on vam poder gaudir del jacuzzi que incorporen les cases rurals del grup Art Rustic, per a relaxar-nos i fer gana per a sopar.

Al dia següent, el dimecres dia 1 de juliol, el remat del premi que ens va brindar Vinaròs.news va dur-nos fins a Morella. Un fabulós dinar al prestigiós restaurant Casa Roque va servir per a tancar dos dies complets i intensos, plens de nous descobriments per a nosaltres: vam descobrir una casa rural al centre del Maestrat, condicionada amb una qualitat molt alta i amb l’amabilitat d’Odette, cosa que diu molt d’una bona propietària; vam comprovar com hi ha un raconet de Xert on una família –els Segarra– han sabut mantenir un ofici poc conegut, però reconegut per la garantia de ser uns dels millors destil·ladors de licors d’arreu de l’estat amb un estil tan propi com natural; i, per últim, vam tindre el gust de menjar a la capital dels Ports, on els plats elaborats a la cuina casolana, treballada i exquisida de Roque, Concha i el seu fill Carlos són l’admiració dels clients i la demostració del treball ben fet. Gràcies pel bon tracte, felicitats pel 12é aniversari i ànim, Emili, per a informar-nos de la mà de Vinaròs.news durant més de dotze anys més.