jueves, 23 de julio de 2009

La Pastora - Florencio Pla Meseguer

Os dejo una foto del la presentación de ayer en la que su autor nos explicó la investigación llevada a cabo y que se plasmará en el libro: La Pastora - Del monte al mito.
Al fondo, su autor José Calvo junto a la directora de la editorial Antinea.
Más información www.lapastora.info

9 comentarios:

Ali "dexert" dijo...

Quan surtiga a la venda, ja m´ho dirás, me fa molta "ilu" comprar-me el llibre, ja que segons l´autor me va dir, a mon pare li hagués agradat molt llegir-lo. Tinc molta curiositat!!!

Art Rustic dijo...

Ok, ho publicaré al blog, traqui.

Art Rustic dijo...

Per cert son 600 i pico pàgines, li pots dir al teu home que també serveix per fer peses !!!

Historias del PULO dijo...

I cuant sera aixo?

Podries contar un poc mes, no?

una abraçada

Art Rustic dijo...

Ja no depen de l´autor, ara ja es cosa de l´imprenta. En quant estiga, ho publicaré al blog.

xavier dijo...

Ja m'haguès agradat estar... M'hauré de conformar en llegir el llibre quan surti, en tinc moltes ganes, perquè serà com la culminació de moltes històries que he sentit sobre la Pastora.

Recorda que el dia 2 ve Manuel Milián, per si el teu pare i autor vol comentar-li alguna cosa al respecte, el com a fill del Forcall i morellà d'adopcio segur que l'interessa.

Fins aviat!! Ja compto els dies jejeje

Art Rustic dijo...

Jo no conec a Manuel Milián, pero crec que mon pare sí, en el seu día li va explicar el que sabía i després ho va contrastar als arxius. La investigació "a fons" a durat 5 anys ha tingut temps de parlar en molta gent !!!
Pot ser te quedes despagat de saber que moltes històries no eren veritat sinó invensions de la gent que s´habíen anat fet grans, algunes desmentides personalment per La Pastora al any 1986 quant ja li va fer l´entrevista, açi als pobles ja saps....
El 2 es la presentació del teu treball?. Envia´m la informació i la publicarem açí també, es molt interesant el que heu preparat. Ho han de saber TOTS !!!

Artal de Luna dijo...

Ja he conclós la lectura del llibre. He tengut moltes sensacions extranyes com sempre que m'acoste la la historia del Maquis i de la gent que'l va formar i més encara de qui els ajudaba.

Molta informació, moltes dades, molts testimonis i una profunda pena, una grandíssima pena.

Poquet a poquet aniré digerint algunes cosetes. Un gran llibre. enhorabona a l'autor i li demane que no pare que hi han moltes coses d'eixes terres i de la seua gent que la resta dels valencians encara no sabem.

Art Rustic dijo...

Gràcies per el comentari. Li ho faré saber a l´autor, mon pare. Ara porta ja un temps treballant el tema Guerra Civil: el pas per el Maestrat fins l´arrivada a la costa (un altre episodi poc estudiat).