martes, 31 de marzo de 2009

Conferencia sobre "Retorno Maya" en Peñíscola


El jueves 21 de mayo tendrá lugar en el hotel Los Delfines de Peñíscola, la conferencia de Guillermo Hernández Barbosa analizando el código Maya. Horario de 20 a 22h. - entrada gratuita.

Para el sábado 23 y domingo 24 de 9.30h. a 13.30h. y de 16h. a 20h. están previstos dos seminarios:

- Premisas para un enfoque de la situación planetaria actual" y

- "No estamos en crisis, asistimos al epílogo de una gran transformación"

Más información a: Rosa Calduch Telf/ 964.48.94.43 y 669.34.33.94 info@doomha.com http://www.doomha.es/

9 comentarios:

Ali "dexert" dijo...

Hola...Lo de les sugerencies del client, es de veres?? Home, jo ja se que les tendes de poble solen ser una mica carillas, i per aixó, lo mes important ja ho portaba.Pero d´ahí a demanar tot el que demana el tio este, que vols que te diga, pa n´aixó me quedo a casa...jajajaja....Suposo que deu haber de tot!!!

Art Rustic dijo...

Es un e-mail verídic recibit a Asturies. Te paso el link en la contestació que li va donar el propietari de la casa rural http://juanotero.es/2910/mail-de-un-cliente/

xavier dijo...

Interessant conferència a la que lamentablement no podré assstir. Ja mon faràs cinc cèntims si hi vas.

Marxem a Polònia Alex i jo el dia 18, cap el 23 seré al poble... Visca Sant Marc!!

Art Rustic dijo...

El dilluns a la Consellería de Turisme se va presentar un projecte de senyalització d´algunes ermites de la provincia de Castelló. Pareix que va agradar i se vol fer extensible a tota la Comunitat. A vore si serà una realitat i sobretot, si inclouen Sant Marc, la nostra. La gent podría gaudir de la seua vall impresionant. Ens veiem el 23 d´abril, putjarem a peu????

xavier dijo...

A peu pujaré de casa meua a la de Paco a esmorzar, això segur, i si m'animo faré tortilla de pataca. Lo demés dependrà molt dels ànims jeje, sinzerament!!

Interessants el tema de les ermites!! De cap manera pot quedar la nostra de costat, veruem a canvi que demanen.

Petons.

Art Rustic dijo...

Una ruta turística interesant: paseo independència, plaça de l´Ajuntament -parant a ca la Oti a fer un variat-, les clotes... je,je.
Respecte a les ermites, a la presentació, del nostre voltant estàn la Font de la Salut, la Mare de Deu dels Àngels... tenen molt de pés, més que rés perque se poden visitar regularment i al costat tenen restaurant. Vorem que fan en Sant Marc, jo insistiré el que puga.
Bon viatge a Polonia !!!

Ali "dexert" dijo...

Si els que estan davant volen, se poden fer moltes cosses per a que Sant Marc, i tot el seu entorn, tinga casi el mateix pés que les altres ermites del voltant!!! Pero claro, aixó si els de Dalt Volen!!!.....haurem de cantar ben fort els "gojos" (???) de Sant Marc, pa vore si n´hi ha un miracle....

Ali "dexert" dijo...

Per cert he vist l´enllaç del mail....QUE BO!!!!
El propietari, si es que li va contestar, li ho va dir tot ben claret, que poca vergonya que tenen alguns...Clar, després paguem els pringaos de turno, les faltes d´estos snobs de m...Que s´acaben les cosses bones que t´oferis el poder anar de vacances a una casa com si fora teua, sense horaris, ni molesties d´altres inquilins, poder portar les teues mascotes...etc...

Art Rustic dijo...

Tinc entés que l´Ajuntament va comprar el mas de Sant Marc. Pot ser volen fer alguna cosa allí, temps al temps.