viernes, 5 de diciembre de 2008

I Open Internacional de ajedrez - Castellón Interior

El próximo fin de semana tendrá lugar en la vecina localidad de Todolella el I Open Internacional de Ajedrez. El programa previsto es el siguiente:

*13 de diciembre
11:00h Simultanea de ajedrez entre una JOVEN PROMESA de 18 años y diferentes personas de la comarca y provincia
14:00h. Comida.
18:30h Visita guiada a Todolella.
*14 de Diciembre.
I Open Internacional de Ajedrez.
10:00 h Desayuno de bienvenida a base de pastas típicas de la zona.
10:30 h 1ª Ronda.
15:00 h Acto de clausura y entrega de premios,
a continuación almuerzo para los participantes.

Más información en: http://www.todolella.es/
Art Rustic

7 comentarios:

Unknown dijo...

Mira tu, un open de Ajedrez!!!! Es quer només s´han de tindre ganes de fer cossetes i avant...a vore a qui se li ocurris d´este poble.
Ja se, Odette, podriem fer un concurs de "boli-dali", t´enrecordes??? A lo millor triunfariem, encara que me penso que no!!!

Odette - Art Rustic dijo...

Clar que m´hen recordo del "boli-dali". Ara estaría prohibit per la normativa CEE. I del xurro, mediamanga i mangotero... t´en recordes?.
Jo aposto per fer el I Open de Jocs Tradicionals a Chert/Xert.

Unknown dijo...

Quins serien eixos jocs tradicionals??? Per que si el "boli-dali", estaria prohibit?? Ja me dirás...jugar a burro(agressió), alló que al qui li pegava la pilota i estaba mort, pos també agressió....a boletes, tampoc, perque son menudetes i igual se les traga algú i s´ofega; a xapes, pos que vols que te diga una cosa mig rovellá....No res, que si mirem i filem prim, no farem res...O será que jo soc pesimista!!!!
(ascolta, ara que me fixo...tu quin horari portes?? el de Honolulú?? Mira l´hora de publicació dels mensatjes...)

Unknown dijo...

Tornant al tema dels Jocs, Odette...Igual ho comento en les de l´Associació, a vore que els pareix....No es mala idea...
DEW

Odette - Art Rustic dijo...

Els jocs tradicionals, se podríem ensenyar al xiquets, últimament a l´escola també els han ensenyat alguna cosa. El que no podríem es comercialitzar-los, perque no passaríen la norma CEE, però com tampoc feiem la intenció...
Estaría molt bé montar un dissabte o diumenge un día de jocs tradicionals a la plaçeta: corda, goma, piso, boli-dali, xurro, mocadoret, boletes (je, je, i a-hon faríem el clot ara qu´està tot asfaltat?), ... sería divertit, podríen participar desde del més vell al més menut. A vore si les de l´associació de dones s´animen. Sort!!!

destilator dijo...

¡Hola Organiçadores!:
¡¡¡Ja sé quin concurs podriem fer al poble!!!.
Ara que tenim les visites dels forasters qu'han vengut a passa el fin de semana, podriem fer el concurs de vore que tira la maceta mes llunt.
Prososso posà als pares en fila al pati de les escoles i que la canalla, asalto el tarrat de Tarambana, natros vorem com tiren la maceta al cap del seus pares i guanya qui l'encerto.
Salu2 y A10, Julián.

Unknown dijo...

Julián te veig una mica agressiu, deuen ser les boires estes que venen, que a mi també me fa mal el cap.....Si no fora per que no tinc fills, diria que m´han tirat una maceta al cap, des del teu terrat...