domingo, 14 de septiembre de 2008

Ganadores del sorteo del Vinaros News


Esta semana disfrutaron de su premio los ganadores del SORTEO ESPECIAL del XI ANIVERSARIO del VINAROS NEWS.
A su llegada fueron agraciados con una visita con degustación a la prestigiosa Destilería Julián Segarra de Chert. http://www.destilator.com/
A continuación fueron alojados en una de las casas de Art Rustic de Anroig dónde disfrutaron relajándose en su jacuzzi. http://www.casaconjacuzzi.com/
Al día siguiente visitaron Morella dónde el afamado restaurante Casa Roque les ofreció una comida muy especial http://www.casaroque.com/
Nuestra felicitación a su director-coordinador D. J. Emili Fonollosa, a Benjamín Miralles su director-técnico, a Vanessa Casas su diseñadora y a todos los colaboradores que desinteresadamente desde 1996 nos aportan regularmente las noticias más relevantes de la comarca y las difunden por todo el mundo a través de los 3700 suscriptores con los que cuenta su revista digital http://news.vinaros.net/

1 comentario:

artrustic dijo...

Gaudint del sorteig del V.News

Juan Manuel Sospedra, Vinaròs

M'agradaría fer arribar a tots els lectors, un record de Saragossa. Una vista exterior de la Basílica del Pilà als peus del riu Ebre. Viatge efectuat, antes de disfrutar del premi del VinaròsNews, amb motiu de visitar l´expo. Encara que les estructures de l´expo eren impresionant i espectaculars, l'organització i temàtica de la mateixa deixava molt que desitjar, per consecuent em quedo en un bon record de la Basílica, la qual, animó a tots aquells que no l'han pogut vore,visitar-la interiorment. La segona foto és de la destileria de licors SEGARRA (Xert), acompañat amb Julián pare, el qual, ens va contar com es fa el proces de la destilació, com s'embotella, anécdotes de la guerra, i com van ser aquells anys cuan començaven les andadures de la saga de destiladors, aixi com, els primers vehicles de transport. Desde aquí, vull agraïr-li a D. Julián, el temps que ens va dedicar, i l´experiència que va compartir amb natros aquella tarda. Afegir que si hi ha algú que vol saber com es fa el 'VERITABLE' conyac entre altres licors, que faça una visita i no acepte imitacions del super.(Val la pena!!) La tercera foto (ja publicada).- Agraïm a Odette, el rebement i tracte que nos has donat i tot sense coneixer-nos de res. Nomes dir que tenim ganes de tornar molt pronte. Com ja li vam comentar a Odette, nos va saber a poc nomes una nit (aixi que per el pròxim premi del VinarosNews tenim que ampliar el numero de nits) i no volem quedar-nos en esta sensació. La tranquilitat respirada alla al barri d'Anroig, puc asegurar que avui en dia costa conseguir-la, i és un lloc perfecte per desconectar. A mes la casa rural està equipada en tot tipus de detalls, desde barbacoa, jacuzzi, inclus una guia d'activitats i llocs per visitar, sense comptar els magnífics consells d'Odette. Animeu-vos!!

Aconsellem a la gent que vaja a dinar a Casa Roque (Morella) que visite el poble antes de dinar, mes que res, perque després de dinar es fa impossible i val mes fer una bona sobretaula. Decidir que menjar ja es tarea dificil, tot sona tant be, que venen ganes de provar-ho tot. Després, degustar els plats tipics cuinats amb tanta cura i amb tot tipos de detalls i consells ademes dels postres exquisits, com voleu despues pasejar per Morella?? Les ultimes paraules amb los nostres amics de "CASA ROQUE" varen ser més bé poques, simplement, tornarem!!!

-Publicado en el VinarosNews 28/09/2008